2020.02.03.

Így készültek a társasjáték grafikái

PurpleMeeple kiadó Cultistorm című, Lovecraft világán játszódó, horror társasjátékához készítettünk grafikai anyagokat és illusztrációkat.

2020.01.07.

Niczinger László könyvéhez készítettünk meseillusztrációkat. A kis hercegnő igazi szívet-lelket melengető könyv, ami nem csak gyermekeknek lehet kellemes olvasmány. Az illusztrációkkal igyekeztem elkapni a könyvre jellemző szeretetteljes hangulatot.

2019.11.29.

1944. október 23. A Magyar Királyi Honvéd Légierők 102/2 "Tigris" gyorsbombázó századának négy Me 210 Ca-1 repülőgépe Orosháza pályaudvarán kirakodó orosz csapatok elleni zuhanóbombázásra indul. A köteléket záró Z-094 jelzésű gép a támadás után leszakad a köteléktől, és egyedül összecsap 9 szovjet Jak-9 vadászgéppel.

2019.10.18.

így készültek a Kard és Korona társasjáték 3. kiadásának illusztrációi

A KéKjáték kiadó névadó társasjátéka a Kard és Korona eljutott a harmadik kiadásig. Ehhez készítettem borítógrafikát, a vezérek illusztrációit, az egységekről, és különböző épületekről rajzokat, valamint néhány ötlettel segítettem a tábla megvalósítását is.

2019.10.18.

így készültek a társasjáték illusztrációi

A Dogs vs Cats társasjáték grafikáinak tervezése elég különleges módon indult. A megrendelővel Máté vette fel a kapcsolatot a társasjátékhoz szükséges 3D figurák kapcsán, majd ezután kezdtünk el a címfelirat tervezéséről beszélgetni. Kiderült hogy az ügyfél Hawaii egyik szigetén lakik, Gábor pedig éppen egy másik szigeten nyaralt, így teljesen valószínűtlenül, de összejött egy személyes egyeztetés is.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK